Előfizetői tartalom

Már 10 ezer feletti koronavírustesztet bonyolított le a BEK - Exkluzív részletek Varga Péter Páltól

A Budai Egészségközpont saját dolgozói körében már közel 600 PCR tesztet végzett és az OTP Bank foglalkozás-egészségügyi szolgáltatójaként további 10 106 vizsgálatot szervezett meg - tudta meg a Portfolio Varga Péter Páltól. A (koronavírus-betegek fekvőbeteg-ellátását április 16-tól ellátó) BEK alapító-ügyvezetője arról is beszélt lapunknak, hogy a dolgozók és a betegek érdekében kulcskérdés a periodikus tesztelések fontossága, ám a szűrések finanszírozásában nem számíthatnak semmilyen külső segítségre, ezért egy fontos javaslattal állt elő a jövőt illetően.

Tesztelni, tesztelni, tesztelni A Budai Egészségközpont Kft (BEK) a járvány kitörését és a kormányzati intézkedések bevezetését követően elsők között kezdte meg a szűrő jellegű PCR tesztek végzését saját dolgozói körében - ismertette lapunknak Varga Péter Pál, akivel legutóbb március közepén beszélgettünk, amikor az intézmény Királyhágói kórháza járványkórházzá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés