Előfizetői tartalom

Már 10 ezer feletti koronavírustesztet bonyolított le a BEK - Exkluzív részletek Varga Péter Páltól

Csiki Gergely
A Budai Egészségközpont saját dolgozói körében már közel 600 PCR tesztet végzett és az OTP Bank foglalkozás-egészségügyi szolgáltatójaként további 10 106 vizsgálatot szervezett meg - tudta meg a Portfolio Varga Péter Páltól. A (koronavírus-betegek fekvőbeteg-ellátását április 16-tól ellátó) BEK alapító-ügyvezetője arról is beszélt lapunknak, hogy a dolgozók és a betegek érdekében kulcskérdés a periodikus tesztelések fontossága, ám a szűrések finanszírozásában nem számíthatnak semmilyen külső segítségre, ezért egy fontos javaslattal állt elő a jövőt illetően.

Tesztelni, tesztelni, tesztelni A Budai Egészségközpont Kft (BEK) a járvány kitörését és a kormányzati intézkedések bevezetését követően elsők között kezdte meg a szűrő jellegű PCR tesztek végzését saját dolgozói körében - ismertette lapunknak Varga Péter Pál, akivel legutóbb március közepén beszélgettünk, amikor az intézmény Királyhágói kórháza járványkórházzá...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái