Előfizetői tartalom

Így segít a Continental koronavírus idején: antibakteriális borítóanyagot szállít egy ideiglenes kórháznak

Portfolio
A Continental technológiai vállalat gyorsan reagálva a felmerülő igényre 50 mobil betegágyra elegendő antibakteriális borítóanyagot szállított le, amire most nagy szükség van a koronavírus-járvány alatt. Az ágyakat az Alsó-Szászország tartomány és a Hannover régió által közösen felállított ideiglenes kórházban fogják alkalmazni, melyet a tartomány fővárosának vásárterén hoztak létre. Az enyhébb koronavírusos fertőzötteket fogják itt kezelni, amennyiben a kórházakban nincs elegendő hely.

Az ágyak matracainak felső és alsó részét is teljes mértekben a skai Pandoria Plus szintetikus kárpitanyaggal vonták be, amit a Continental a weißbachi üzemében hoz létre. A beszámoló szerint a bielefeldi székhelyű K.H. Dewert vállalatnak 185 méterre volt szüksége az 1,4 méter széles anyagból. A Dewert szűkös határidőn belül gyártott le 50 betegágyat a sürgős hannoveri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés