Előfizetői tartalom

Megmutatta az internet a legsötétebb arcát a koronavírus leple alatt

A Covid-19 miatti bezárkózás számos szempontból átalakította az emberek hétköznapi életét, rengeteg szolgáltatás költözött az internetre; online tanulunk, vásárolunk, dolgozunk, intézzük a pénzügyeinket és jelentősen több internetes hírt is olvasunk. A hackerek is tisztában vannak a megváltozott szokásokkal, ezért jelentősen megnőtt a lakosságot célzó kibertámadások száma, de sok bűnöző még ennél is tovább ment és a járvány legyőzéséhez szükséges vakcinát fejlesztő cégeket, illetve a betegeket kezelő kórházakat kezdte el támadni. Nagyon úgy tűnik, hogy a hackerek világában még egy nemzetközi világjárvány idején sem tényező a betyárbecsület.

Financial and Corporate IT: Digital UX a bankoknál Hasonló témákról a Portfolio Financial and Corporate IT online konferencián is szó lesz. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A világjárvány ellenszerét célozzák Több mint 70 gyógyszeripari vállalat fut versenyt az idővel és egymással annak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés