Előfizetői tartalom

Megfejtettük a kivándorló magyarok legnagyobb rejtélyét: végre elismerték, hogy sokkal többen mentek el

Az egy évvel korábbi 77 ezerről tavaly 109 ezerre emelkedett az Egyesült Királyságban élő magyarok száma – derül ki a brit statisztikai hivatal (ONS) csütörtökön közölt adataiból. Ez látszólag cáfolja azt a korábbi vélekedést, hogy komoly fordulat állt be a magyarok kivándorlásában, mi azonban azt gondoljuk, hogy inkább a korábbi évek statisztikai anomáliája okozza a mostani megugrást. Így viszont folytatódhat az erőteljes emelkedés idén is a hivatalos adatokban, így elérheti a Portfolio által becsült 200 ezret is az ott élő magyarok száma.

Hirtelen megugrott a magyarok száma az Egyesült Királyságban Jelentősen megugrott 2019-ben az Egyesült Királyságban élő magyarok száma, a csütörtökön megjelent hivatalos adat szerint 109 ezer honfitársunkat regisztrálták tavaly a szigetországban az egy évvel korábbi 77 ezerrel szemben. Ezzel a statisztika a 2017-es csúcsnál is több magyart „talált”, vagyis a 2018-as nagy...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái