Előfizetői tartalom

Ilyen pályázat még nem volt Magyarországon: zöld bajnokokat támogat a kormány

A zöld gazdaság kapacitásainak fejlesztése érdekében Zöld Nemzeti Bajnokok Programot hirdetett az Innovációs és Technológiai Minisztérium a gazdaságvédelmi akcióterv keretében. A pályázat részleteit György László, a tárca államtitkára ismertette pénteki online tájékoztatóján. Ezek szerint a teljes forrás első körben 3,85 milliárd forint és a gyártócégek 20-100 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatást kaphatnak.

György László már a tájékoztató elején leszögezte: a kormány szándéka nem változott azzal kapcsolatban, hogy az egyszer használatos műanyagokat betiltsa. Ennél azonban nagyobbak az ambícióink és ennek a mostani bejelentésnek is ez adja a jelentőségét - mondta az államtitkár. Kapcsolódó cikkünk 2020. 05. 19. Visszavonta a kormány a saját javaslatát az egyszer használatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés