Előfizetői tartalom

Rengeteg magyar cég menekül meg ennek az eszköznek köszönhetően

Tavaly szeptember, a KKVPRO üzletág elindulása óta már 86 megkeresés futott be az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures-höz összesen 20,1 milliárd forint értékben – tudta meg a Portfolio a kockázati tőkealap-kezelőtől. Ennek a túlnyomó többsége a generációváltás programra érkezett, ami bizonyítja, hogy a piaci szereplők körében valós igény van erre az újfajta finanszírozásra. Nem véletlen ezért, hogy a Portfolio és a Hiventures közös online konferenciasorozatának második állomását ennek a témának szenteljük.

Tudatos felkészülés a generációváltásra Még nem késő jelentkezni június 11-i konferenciánkra. Információ és jelentkezés A piacon korábban nem található, valós finanszírozási igényt fedezett fel a Hiventures, amikor elindította a 31 milliárd forintos, kkv-kat célzó tőkealapját, amely a járvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés