Előfizetői tartalom

Külföldi tőkebefektetők segítségével válna országos szolgáltatóvá az egyik legnagyobb magyar magánegészségügyi cég

Még márciusban, a koronavírus hazai megjelenése előtt zárták azt a tranzakciót, melynek keretében 10 millió eurós befektetéshez jutott a Doktor24 Csoport Európa legnagyobb impakt befektetési csoportjától, az Ananda Impact Ventures-től és a luxemburgi székhelyű, régiós befektetésre fókuszáló V4C tőkebefektetési alaptól. A friss befektetésnek köszönhetően a magánegészségügyi cégcsoport az egyik legnagyobb hazai magánszolgáltatóvá válik és felvásárlásokat, valamint beruházásokat hajt végre - hangzott el a tranzakció részleteit bemutató keddi sajtóeseményen. A cél, hogy a magánegészségügyi szolgáltató országos jelenléttel rendelkezzen.

Komoly üzletet kötöttek a hazai egészségügyben Különleges év az idei a Doktor24 életében - kezdte a sajtótájékoztatót Lancz Róbert, a Doktor24 vezérigazgatója, arra utalva, hogy a hazai magánszemély tulajdonosok mellett két befektetési alap csatlakozott 10 millió euró értékben a tulajdonosi körhöz egy márciusban megkötött megállapodás értelmében. A sajtóeseményen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés