Előfizetői tartalom

Koronavírus: megjöttek a hétfő reggeli adatok

Portfolio
A szombati után vasárnap is újabb 8 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést (COVID-19), és ezzel 4102 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - közölte hétfő reggel a hivatalos kormányzati oldal. Sajnos újabb két idős, krónikus beteg is elhunyt a fertőzésben, így számuk összesen 572 főre emelkedett. Közben 2590-en pedig már meggyógyultak, az aktív fertőzöttek száma pedig 5 fővel 940 főre emlekedett. Nyugtalanító, hogy összesen 5 megyéből jelentettek új eseteket hétfőn, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből például több napnyi stagnálás után ma hirtelen 2 esetet.

Az aktív fertőzöttek 39%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 48 %-a budapesti. 184 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 14-en vannak lélegeztetőgépen.  A múlt héten több napon csak 1-2 új fertőzöttet azonosítottak, aztán péntekre már 5, szombatra és vasárnapra pedig 8-8 új fertőzöttről közöltek hírt a hatóságok. Emiatt a 7 napos mozgóátlag csökkenése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés