Előfizetői tartalom

Varga Péter Pál a járvány jövőjéről: a fegyelmezettségen sok múlik

A lakosság és az egészségügyi ellátórendszer dolgozóinak fegyelmezettsége kulcstényező a járvány lefutása szempontjából - vélekedett a Portfolio-nak nyilatkozva Varga Péter Pál. A Budai Egészségközpont alapító-ügyvezetője azt is előrevetítette, hogy a jövőben az egész országban átalakul az intézményi ellátási rend. Emellett arról is beszélt, hogy minek kellene megtörténnie az állami ellátórendszerben, ugyanis a járvány miatt elhalasztott beavatkozásokat vissza kell pótolni és újra kell szervezni.

Portfolio Private Health Forum 2020 Varga Péter Pál ott lesz a 4. Portfolio Private Health Forumon. Már most érdemes jelentkezni: Információ és jelentkezés Varga Péter Pál szerint a korábbiakhoz képest új jelenséghez kell hozzászokni, a jövőben egy állandósuló járványhelyzetben kell mindenkinek tovább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés