Portfolio signature

Nincs ötleted, hogy milyen részvényt vegyél? - Ezek most a Wall Street kedvenc papírjai

Portfolio
Koronavírus, közelgő negyedéves gyorsjelentési szezon, amerikai elnökválasztás – ilyen környezetben nem csoda, hogy bizonytalanok a befektetők. Az elemzői vélemények némi támpontot adhatnak, ezért megnéztük, hogy mely papírokban látják most a legjobb lehetőséget a Wall Street-i elemzők.

Tovább tombol a koronavírus a világban, miközben Amerikában szinte kontrollálatlanul terjed a járvány, Európában a második hullám miatt kell már aggódni. De ez csak egy dolog, ami a befektetőket elbizonytalanítja most, a közelgő gyorsjelentési szezon és az ősszel esedékes amerikai elnökválasztás szintén befolyásolja a hangulatot a tőzsdéken.

A február-márciusi pánikszerű esések után egy jelentős korrekció következett az amerikai piacokon, az irányadó amerikai indexek közel 40 százalékot emelkedtek a márciusi mélyponthoz képest. Az utóbbi hetekben ismét voltak volatilsebb napok a tőzsdéken.

Ennyi volt a tőzsdeválság? Használja ki a piaci mozgást, keresse kollégáinkat! Start

Ilyen környezetben jó támpontot adhatnak a befektetőknek az elemzői vélemények. Összegyűjtöttük, hogy melyek most a Wall Street kedvenc részvényei, a vezető indexekben szereplő papírok közül melyet ajánlják a legnagyobb arányban vételre és a medián célárak alapján mely papírokban látják most a legnagyobb felértékelődési potenciált.

A cikkünk tartalmából

  • Törékeny a tőzsdei hangulat - Miért?
  • Ezek a Wall Street kedvenc részvényei.
  • Papírok, amelyekben a legnagyobb felértékelődési potenciált látják az elemzők.
  • Papírok, amelyeknél a legnagyobb a vételi ajánlások aránya.

Kedves Olvasónk!

Ez az elemzés a Portfolio Signature cikkei közé tartozik. A cikk folytatódik, de csak egyedi előfizetéssel olvasható.

A teljes anyag elolvasásához érdemes most előfizetni a Portfolio Signature-re, augusztus 11-ig 50%-os kedvezménnyel 1745 forintért (teljes áron a havidíj 3490 forint lesz). Az éves előfizetés díja 34900 forint, a fizetés egyszerűen, online tranzakcióval működik.

Signature előfizetés

Általános Szerződési Feltételek   |   Gyakran felmerülő kérdések