Előfizetői tartalom

Nincs ötleted, hogy milyen részvényt vegyél? - Ezek most a Wall Street kedvenc papírjai

Portfolio
Koronavírus, közelgő negyedéves gyorsjelentési szezon, amerikai elnökválasztás – ilyen környezetben nem csoda, hogy bizonytalanok a befektetők. Az elemzői vélemények némi támpontot adhatnak, ezért megnéztük, hogy mely papírokban látják most a legjobb lehetőséget a Wall Street-i elemzők.

Tovább tombol a koronavírus a világban, miközben Amerikában szinte kontrollálatlanul terjed a járvány, Európában a második hullám miatt kell már aggódni. De ez csak egy dolog, ami a befektetőket elbizonytalanítja most, a közelgő gyorsjelentési szezon és az ősszel esedékes amerikai elnökválasztás szintén befolyásolja a hangulatot a tőzsdéken.

A február-márciusi pánikszerű esések után egy jelentős korrekció következett az amerikai piacokon, az irányadó amerikai indexek közel 40 százalékot emelkedtek a márciusi mélyponthoz képest. Az utóbbi hetekben ismét voltak volatilsebb napok a tőzsdéken.

S&P 500 árfolyamának alakulása
Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

Ilyen környezetben jó támpontot adhatnak a befektetőknek az elemzői vélemények. Összegyűjtöttük, hogy melyek most a Wall Street kedvenc részvényei, a vezető indexekben szereplő papírok közül melyet ajánlják a legnagyobb arányban vételre és a medián célárak alapján mely papírokban látják most a legnagyobb felértékelődési potenciált.

A cikkünk tartalmából

  • Törékeny a tőzsdei hangulat - Miért?
  • Ezek a Wall Street kedvenc részvényei.
  • Papírok, amelyekben a legnagyobb felértékelődési potenciált látják az elemzők.
  • Papírok, amelyeknél a legnagyobb a vételi ajánlások aránya.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés