Előfizetői tartalom

Visszatérhetnek a katonák a magyar cégekhez, ha eldurvul a koronavírus második hulláma

A koronavírus második hulláma esetén lehet, hogy ismét megjelennek a magyar vállalatoknál a Honvédelmi Irányító Törzsek, de a járvány mostani intenzitása ezt még nem indokolja – mondta el Benkő Tibor honvédelmi miniszter egy kedd esti sajtóeseményen. A miniszter beszélt arról is, hogy jövőre a Honvédség rekord összegből gazdálkodhat, így jut majd pénz a haderő korszerűsítésére is. A német Leopardok és H145M helikopterek beszerzése mellett folyamatban vannak tárgyalások török harcjárművek beszerzéséről is, erről hamarosan több információ várható.

Visszatérhetnek a katonák a cégekhez, ha eldurvul a második hullám A koronavírus bebizonyította, hogy a katonák nemcsak háborús feladatokra vagy békefenntartásra alkalmasak – mondta el Benkő Tibor Honvédelmi Miniszter egy zártkörű sajtóeseményen. A miniszter kifejtette: a koronavírus-krízis ideje alatt 105 cégnél működtek honvédelmi irányító törzsek, a katonák segítséget...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái