Előfizetői tartalom

A külföldi egyetemekre induló középiskolásokkal is számol a Corvinus

Portfolio
A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) a 2020/2021-es tanévre összesen 2809 hallgatót vett fel. Alapképzésen 2116-an, mesterképzésen 632-en, osztatlan képzésen 61-en kezdhetik meg ősszel a tanulmányaikat. A diákok az új tanévben 13 alapszakon, egy osztatlan képzésen és 21 mesterszakon kezdhetik meg tanulmányaikat - hangzott el az egyetem pénteki sajtó-háttérbeszélgetésén.

Lánczi András, az egyetem rektora elmondta, idén 100 éves a felsőfokú közgazdasági képzés Magyarországon, a Corvinus pedig 72. tanévét kezdi, és a célja továbbra is az, hogy a hazai közgazdaság-és társadalomtudomány vezető intézménye legyen. Az idei eredmények is erősítik ezt a hagyományt - tette hozzá. A Corvinus a magyar egyetemek közül elsőként, egy évvel ezelőtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés