Előfizetői tartalom

Vedd fel a maszkot, különben újra bajba kerülünk!

Eddig álomszerűen telt a nyár Magyarországon a legtöbb európai országhoz képest, hiszen alig-alig regisztráltak új koronavírusos eseteket. Az elmúlt napokban azonban több tucat új koronavírusos beteget találtak, és már több havi csúcsot láthatunk. Éppen ezért most különösen fontos, hogy betartsuk az érvényben lévő járványügyi szabályokat, és felvegyük a maszkot!

Teljesen hülyének éreztem magamat, amikor maszkban besétáltam hétvégén egy boltba. Senki nem hordott maszkot. Konkrétan senki. Csak azért nem gondoltam, hogy egy párhuzamos univerzumba kerültem, mert a dolgozókon volt maszk, az állukra lehúzva. Sem a szájukat, sem az orrukat nem takarták el. És nem egy sarki kisboltban, hanem az egyik diszkontban jártam Hajdú-Bihar megyében, ahol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés