Előfizetői tartalom

Szupervakcina vagy Molotov-koktél?

Az orosz koronavírus-vakcina története mindennél jobban mutatja, hogy miképp működik egy olyan rezsim, ahol gyakorlatilag minden szabályrendszert figyelmen kívül hagyhatnak. Azt még senki sem tudja, hogy a vakcina mennyire lesz hatásos – akár még működhet is –, de az biztos, hogy Vlagyimir Putyintól újabb kockázatos húzást láthatunk.

Bezzeg Kína! Milyen hatékonyan lépett fel a koronavírus ellen, az emberek ki sem mertek lépni az utcára a kijárási tilalmak időszakában, félve a hatalom lépéseitől, szemben mondjuk az olaszokkal, akik sokáig semmibe vették a szigorításokat, ami hozzájárult a vírus berobbanásához. Kétségtelen tény, hogy egy elnyomó, autoriter rendszerben sokkal gyorsabban és hatékonyabban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés