Előfizetői tartalom

A robotok már felkészültek az új világra, de az emberek még nem

Hornyák József
Szinte minden iparágba betört a digitális transzformáció, azonban a technológia alkalmazásának gyorsasága nagyban függ a szabályozástól. A technológia exponenciálisan fejlődik, ami gyorsabb, mint ahogy a szervezetek és a munkavállalók változnának, alkalmazkodnának ehhez. Fülöp Andrást, a Deloitte Magyarország elnök-vezérigazgatóját és Csépai Martint, a Deloitte HR tanácsadási üzletágának igazgatóját kérdeztük a munka világának jövőjéről, akik arról is beszéltek, hogy a koronavírus-válság olyan volt, mint egy időgép.

Magyarországon milyen gyorsan haladnak a vállalatok a fejlett technológia alkalmazásával európai összevetésben? Fülöp András: Ahol a technológia alkalmazása kifejezetten fejlett, az jelenleg nem Európa, hanem Ázsia. Magyarország a régióhoz és Nyugat-Európához képest nincs lemaradva, viszont Európa a világ más részeihez képest igen. Persze nagy különbségek vannak az egyes...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái