Előfizetői tartalom

A legjobbkor jön a segítség, ezzel kordában tartható itthon a koronavírus-járvány

Hiánypótló kiadvánnyal jelentkezett és talán a lehető legjobbkor - a koronavírus újabb hazai felfutását látva - az Innovációs és Technológiai Minisztérium Gazdaságstratégiáért és Szabályozásért Felelős Államtitkársága. A járványmatematikai modellező és epidemiológiai csapat - többek között sorában Röst Gergely matematikussal és Oroszi Beatrix járványügyi szakértővel - ugyanis 40 oldalon át ad gyakorlati útmutatót a hazai vállalatoknak a járványhelyzetre való felkészüléshez. Ha ennek egy része megvalósulna több hazai vállalatnál és a dolgozók együtt is élnének vele, már az segítene a járványhelyzet kezelésében.

Minden apró lépés számít, ami csökkenti a fertőzések kockázatát Az őszi, téli időszakban az esetszámok további emelkedésére lehet számítani, ezért különösen fontos a járványügyi felkészülés és védekezés - olvasható a Vállalati fehér könyv nevű dokumentum bevezetőjében. Hangsúlyozzák, hogy a társadalom és a nemzetgazdaság működése szempontjából az volna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés