Előfizetői tartalom

Megérkezett Brüsszel valódi reakciója a magyar határzárra

Portfolio
Közös kritériumok alapján állapítanák meg a színkódokat és sorolnák be a tényleges fertőzési mutatók szerint a különböző kategóriákba a tagállamokat, de az országok csak a piros (és a szürke) zónába tartozó tagok állampolgárainak beutazását korlátozhatnák, minden esetben diszkrimináció-mentesen – javasolja a Tanácsnak az Európai Bizottság a BruxInfo beszámolója szerint. A belügyi biztos azt várja el a magyar kormánytól, hogy elfogadásuk után olyan szélvészgyorsan hajtsa végre az új ajánlásokat, amilyen sebességgel döntött a határintézkedésekről is.

Egységes szabályozás Közös kritériumokra és küszöbértékekre vonatkozó ajánlások elfogadását javasolta pénteken a tagállamoknak az EU-n belüli szabad mozgás járvánnyal kapcsolatos korlátozását illetően az Európai Bizottság. Egyértelmű, hogy nagyobb mértékű koordinációra van szükség európai polgárok millióinak határokon történő átkelésének biztosításához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés