Előfizetői tartalom

Megváltoztatja egyes termékeinek a csomagolását a Nestlé

Portfolio
A Nestlé újabb lépéseket tesz annak érdekében, hogy csomagolásainak a 100%-át 2025-ig újrahasznosíthatóvá vagy újrafelhasználhatóvá tegye, és hogy a következő 5 év alatt egyharmadával csökkentse a műanyag-felhasználását. Az új lépések között szerepel egy 30 millió dolláros beruházás az élelmiszeripari újrahasznosított műanyagok arányának növelése érdekében az Egyesült Államokban, illetve egy újrahasznosítható papírcsomagolás bevezetése Franciaországban - hangzott el a cég sajtótájékoztatóján.

A Nestlé csomagolásának jelenleg 87 százaléka már újrahasznosítható vagy újrafelhasználható, de ezek után is még van terület, amit fejleszteni szeretnének. Véronique Cremades-Mathis, a Nestlé fenntartható csomagolásaiért felelős globális vezető elmondta: „Haladunk előre a hulladékmentes jövő felé vezető úton, de tudjuk, hogy még sok munkánk van.  ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés