Előfizetői tartalom

A világ egyik legmodernebb harcjárműgyára épül Magyarországon - kiderültek a részletek

Zalaegerszegen, a Zala Zone mellett épül meg az a német-magyar harcjárműgyár, ahol a világ egyik legkorszerűbb gyalogsági harcjárművét, a KF41 Lynxet gyártják majd – mondta el Maróth Gáspár védelmi beszerzésekért felelős kormánybiztos a Portfolio-nak. A projekt mintegy 2 milliárd euróból valósul majd meg, az üzem számos rendkívül korszerű, Ipar 4.0-hoz köthető technológiát használ majd.

A legmodernebb harcjármű a legmodernebb gyárból A Rheinmetall és a magyar állam által alapított vegyesvállalat közös harcjárműgyára a legkorszerűbb ilyen üzem lesz a világon, számos magas fokon digitalizált, automatizált és mesterséges intelligencián alapuló technológiát alkalmaznak majd a Lynxek gyártásához – mondta el a kormánybiztos.  A gyár körülbelül 500...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés