Előfizetői tartalom

Koronavírus: félő, hogy már azt sem lehet sejteni, mekkora valójában a járvány Magyarországon

Portfolio
Viszonylag megnyugtató napi új koronavírusos esetszámok érkeznek az elmúlt néhány napban Magyarországról ahhoz képest, hogy az elmúlt hetekben rekordokat láthattunk. Mindent egybevetve azonban inkább aggódhatunk, mintsem megnyugodhatunk, hiszen könnyen lehet, hogy elvesztettük a járvány kiterjedtségének nyomon követési esélyeit.

A koronavírus-járvány sosem látott gyorsasággal robbant be Magyarországra augusztusban, és kúszott fel a napi új megbetegedések száma néhány tucatról ezer közelébe kevesebb mint egy hónap alatt. A szeptember 12-én látott 916-os rekordot követően azonban megnyugtatóbb adatok érkeztek: azóta 484 és 844 közötti számokat láthatunk. Néhány nap adataiból még nem lehet messzemenő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés