Előfizetői tartalom

Megvan a rendelet, így lesz hatósági áras a koronavírus-teszt

A pénteki Magyar Közlönyben a korábban ismertetett korlátozó intézkedések mellett megjelent a kormány rendelete a koronavírus-tesztek hatósági árának szabályozásáról. A mintavételt végző tevékenységért bruttó 2500 forintot lehet elkérni maximum, vagyis az ezt végző magánszolgáltatók valószínűleg nem tudják fenntartani ezt a tevékenységüket. A laborkínálat is szűkösebbé válhat, könnyen lehet, hogy itt is csak 1-2 nagyobb vállalkozás marad talpon.

Portfolio Private Health Forum 2020 Jön a Portfolio egészségügyi konferenciája. Részletek itt: Információ és jelentkezés A rendelet első pontja kimondja, hogy "az influenza megbetegedés elleni védőoltáshoz oltóanyag a 2020. és 2021. évben térítésmentesen igényelhető". Emellett az a szabály lép életbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés