Előfizetői tartalom

Berobbant a járvány Magyarországon, bajban a cégek: sok teszt fals eredményt ad

A COVID-19 vírus megjelenése óta folyamatosan bővül és fejlődik a tesztpiac, a jelenlegi helyzetben a PCR teszt-vizsgálat adja a legmegbízhatóbb eredményt, ugyanakkor nagyon nem mindegy, kit, mikor és hogyan tesztelnek, ugyanis a nem megfelelő mintavétel álnegatív eredményhez vezethet - mondta Dr. Spányik András, a Doktor24 Egészségközpont orvosigazgatója, akivel többek között arról is beszélgettünk, hogyan lenne érdemes a cégeknek tesztelni a munkavállalóikat. A szakember tapasztalata szerint a járvány megjelenése óta a vállalatok nagyobb figyelmet fordítanak a foglalkozás-egészségügyre, felértékelődtek bizonyos szolgáltatások, például a krízistelefon és online pszichológia konzultáció a dolgozók számára.

Portfolio Private Health Forum 2020 Hogyan reagáltak a járványra a magánegészségügyi szolgáltatók? Hibrid konferenciánkon kiderül: Információ és jelentkezés Augusztus vége óta meredeken emelkedik a koronavírus-fertőzések száma Magyarországon, nem meglepő, hogy a cégek életére is jelentős hatással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés