Előfizetői tartalom

Megérkezett a törvényjavaslat az orvosok béremeléséről - Így jönnek a milliós orvosi fizetések

Portfolio
A kormányfő korábbi jelzésével összhangban hétfőn a parlament oldalán megjelent az orvosok béremeléséről szóló kormányzati előterjesztés. A törvényjavaslat szerint három lépcsőben valósul meg az orvosok béremelése. A bértábla a Magyar Orvosi Kamara által összeállított bértáblára épül. Emellett börtön járhat a hálapénzért és engedélyhez kötött lesz a másodállás vállalása a béremelésben részesülő orvosok esetében.

Portfolio Private Health Forum 2020 November 10-án jön a Portfolio egészségügyi konferenciája. Részletek itt: Információ és jelentkezés Megérkezett a törvényjavaslat A kormány elkötelezett a magyar egészségügyi dolgozók és orvosok munkájának megbecsülése mellett, ezt az elvet követtük már a koronavírus-járvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés