Előfizetői tartalom

Ritkán ér akkora sokk egy piacot, mint amit most látunk Magyarországon

Az orvosok béremeléséről és összeférhetetlenségi szabályokról szóló, hétfőn beterjesztett törvényjavaslat egy olyan forgatókönyv megvalósulását is előrevetíti, amelyben egy egész szektor működése változik meg, alapjaiban. Most dől el, hogy a magánegészségügyi szolgáltatók valójában mennyire vonzóak a szakemberek számára, az állam ugyanis a mostani javaslatával nagyon éles versenyhelyzetet teremtett.

Portfolio Private Health Forum 2020 Mire készülnek a magánegészségügyi szolgáltatók? November 10-i konferenciánkon kiderül: Információ és jelentkezés UPDATE hétfő este 22 óra: A parlament már kedden megszavazhatja a törvényjavaslatot, amelyen még az utolsó pillanatban is módosításokat vezetnek át...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés