Előfizetői tartalom

Végleg eltűnik a hálapénz a magyar egészségügyből?

A hétfőn benyújtott törvényjavaslat az orvosi bérek emeléséről korszakos lépés, az összeférhetetlenségi szabályok pedig erősítik az állami- és magánegészségügyi rendszer szétválasztását - vélekedett a Portfolio-nak nyilatkozva Kovácsy Zsombor. Az egészségügyi jogász szerint a hálapénz büntethetőségének bevezetése mindenképp visszatartó erőt jelent, de a szakember még egy fontos szemponttal kiegészítette a paraszolvencia elleni küzdelmet.

Portfolio Private Health Forum 2020 A legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatók ott lesznek a Portfolio november 10-i konferenciáján. Most érdemes jelentkezni: Információ és jelentkezés Korszakos lépés, ha a béremelés ebben a formában megvalósul. Azt mondhatjuk a többlépcsős emelés végére, hogy rendezettnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés