Portfolio Private Health Forum
Gazdaság

Koronavírus, orvosbérek, állami- és magánellátás szétválasztása - Nagy nevek és aktuális témák a Portfolio konferenciáján

Jelenleg is tombol a koronavírus-járvány második hulláma. Közben a kormány friss törvényjavaslata történelmi léptékben rendezné az állami egészségügyi intézményben dolgozó orvosok bérét, és szigorú szabályokkal érné el az állami- és magánegészségügyi ellátás szétválasztását. Ennek értelmében például az állami szektorban dolgozó orvos nem vállalhatna másodállást a privát szolgáltatóknál, csak külön engedély birtokában. Ezek a kiemelt fontosságú ügyek rendkívüli aktualitást adnak a 4. alkalmommal megrendezendő Private Health Forum konferenciánknak.
Most érdemes jelentkezni a Portfolio konferenciájára:

Amikor elkezdtük szervezni az idei Portfolio Private Health Forum programját, sejtettük, hogy - az egészségügy tervezett átalakítása nyomán és a koronavírus-járvány hatásait látva - számtalan olyan fontos téma lesz, amiről mindenképpen beszélni fogunk a magánegészségügyi szektor találkozási pontjává vált szakmai rendezvényen, ám azt mi sem gondoltuk, hogy ennyire forró lesz az ősz az egészségügy számára és az élet ennyire aktualizálja a szakmai programot.

Elég csak a járvány újabb felfutására és annak ellátókra, személyzetre gyakorolt hatására gondolni, vagy épp a koronavírus-tesztelésben a kormány által bevezetett hatósági árat felidézni. De legalább ennyire érintheti a magánellátókat az orvosok jelentős béremeléséről és összeférhetetlenségi szabályokról szóló törvényjavaslat.

Összefoglalóan tehát azt mondhatjuk: lesz miről beszélni a negyedik Private Health Forumon, november 10-én, amit a járványügyi helyzetre való tekintettel új formátumban rendezünk meg. Az előadók és a kerekasztal-beszélgetések résztvevői a Marriott Hotelben lesznek jelen és a Portfolio stábja a szakmai eseményt professzionális módon közvetíti a rendezvényt online követő nézők számára. 

A nézők az online közvetítés során számos extra funkcióval találkozhatnak annak érdekében, hogy amennyire csak lehet interaktív legyen számukra is a konferencia: egyedülálló networking lehetőségek, élő kapcsolatépítés, privát videó call-ok, interaktív szobák, szakmai szekciók. Szinte csak az élő koccintás fog hiányozni a résztvevőknek.

Szakmai programunkat a napokban további pontokkal, nevekkel fogjuk bővíteni, de már most meggyőző programot tudunk nyújtani, ők biztosan ott lesznek a konferencián:

  • Előadóként: Hrežo Martin, vezérigazgató, Penta Hospitals International 
  • Előadóként: Dr. Kóka János, elnök, Doktor24 Csoport
  • Előadóként: Végh Attila, Former CEO, Chairman, Capio and Penta Hospitals International, Medinet and Doctorlink, London, UK
  • Moderátorként: Lantos Csaba, tulajdonos, Lantos Vagyonkezelő, 
  • Kerekasztal-beszélgetés résztvevőként: Dr. Csermely Gyula Ph.D, igazgató, társtulajdonos, Rózsakert Medical Center
  • Kerekasztal-beszélgetés résztvevőként: Dr. Kirschner András, tulajdonos – ügyvezető igazgató, Swiss Medical Group
  • Kerekasztal-beszélgetés résztvevőként: Papik Kornél, ügyvezető igazgató, Dr. Rose Magánkórház
Érdekel a Private Health Forumon való részvétel:
lélegeztetőgép
emanuel macron
panik (2)
Jeffrey Gundlach
palotai dániel
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
lélegeztetőgép