Előfizetői tartalom

Elképesztő csaták és fölényes győzelmek az amerikai elnökválasztásokon – Mit üzen a múlt Trumpnak és Bidennek?

Szoros csatáknak és fölényes győzelmeknek sem voltunk híján az amerikai elnökválasztások történetében, csak az utóbbi tíz választás során többször előfordult, hogy nem az nyerte el az elnöki széket, akire a legtöbb amerikai szavazott. A küzdelem jelentős része a csatatér államokban dől el, de hogy áll ehhez képest most Donald Trump és John Biden, és vajon támpontot adnak-e a múlt eredményei a mostani elnökválasztás kimeneteléhez?

Véghajrához ért a 2020-as amerikai elnökválasztás, ennek apropóján megnéztük, hogy az utóbbi 10 amerikai elnökválasztás során melyek voltak a legszorosabb és legfölényesebb győzelmek, és a mérleg melyik oldalára billentek az utóbbi választások során a csatatér államok. Az utóbbi tíz amerikai elnökválasztás során többször is kiélezett harc folyt az elektori szavazatokért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés