Előfizetői tartalom

Koronavírus: Zsiday Viktor bemondta, mi állhat Orbán Viktor bejelentése mögött

Portfolio
Sokak hiedelmével ellentétben Orbán Viktor nem félrekezeli a válságot a tényleges szigorítások elkerülésével, hanem egyszerűen a hatalomban maradásra optimalizál – véli legfrissebb blogbejegyzésében Zsiday Viktor. A 2022-es választási győzelemhez a részleges nyájimmunitás elérése és a mielőbbi gazdasági kilábalás viszi a miniszterelnököt a legközelebb.

A befektetési szakember szerint Orbán Viktornak a gazdaság életben tartása és a járvány mielőbbi magunk mögött tudása egyszerre célja, ezért nincsenek valós korlátozások, mivel a gazdasági jólét a legfőbb vezérlője a választási eredményeknek, mielőbbi immunitást akar kialakítani a kormány, hogy a lakosság ismét fogyasszon és szabadabban mozogjon, ha a lakosság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés