Előfizetői tartalom

Koronavírus: Orbán Viktor csaknem teljes lezárást jelentett be Magyarországra

Portfolio
Szigorú korlátozó intézkedéseket jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök ma délelőtt Facebookon. Ennek értelmében kedd éjféltől bezárnak a szabadidős létesítmények, az éttermek csak elvitelre dolgozhatnak, a középiskolák 8. osztálya felett jön a digitális oktatás, a szállodák csak üzleti célú vendégeket fogadhatnak, és este 8 után kijárási tilalom lép életbe. Nem lehet lakodalmat tartani, és az esküvőn, temetésen, de még a magánrendezvényeken is korlátozzák a létszámot. Általános rendezvénytilalom van, és a sporteseményeket zárt kapuk mögött rendezik - az amatőr csapatsportokat meg sehogy nem engedélyezik. További részletek a cikkben.

2020. november 09. 12:41 Megosztás Mit hoz a kormány csaknem teljes lezárása a magyar gazdaságnak? - Gyorsértékelés Szigorú korlátozó lépéseket jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök. A szerdától életbe lépő, 30 napig érvényes elzárás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés