Előfizetői tartalom

Recseg-ropog az illiberalizmus török fellegvára – Ezen az úton egyre fájdalmasabb továbbmenni

Évek óta megállíthatatlanul zuhan a török líra, pedig mostanra szinte az összes tartalékát felélte a jegybank a nemzeti deviza védelme érdekében. A friss gazdaságpolitikai személycserékkel sem látni egyelőre, hogy tudna ebből a helyzetből kikecmeregni Törökország, az egyetlen lehetséges menekülési utat ugyanis elutasítja az ország vezetése. Így viszont folytatódhat a lassú agónia, majd egyszer robbanhat a bomba.

Nagyon ritka az, amit Erdogannak sikerült elérnie Kétségtelenül Recep Tayyip Erdogan az utóbbi évtizedek meghatározó török politikusa. A most 66 éves politikus 1994 és 1998 között Isztambul polgármestere, majd 2003 ás 2014 között az ország miniszterelnöke volt, 2014 augusztusa óta pedig Törökország elnöke. Most csak az utóbbi időszakkal foglalkozunk. Bő hat éves elnöki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés