Előfizetői tartalom

Megszavazta a parlament, jelentős kedvezményeket kapnak a gazdák

A parlament ellenszavazat nélkül fogadta el a családi gazdaságokról szóló törvényjavaslatot, amely Győrffy Balázs szerint a jövőre nézve is szerencsés, kialakult ugyanis egy politikai konszenzus a kérdésben. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke a Portfolio-nak adott interjújában foglalta össze a törvényjavaslatot érintő legfontosabb módosításokat a benyújtáshoz képest, valamint arról is beszélt, hogy mi várható ezek után, valamint a januári hatályba lépést követően.

A benyújtáshoz képest a megszavazott változat változott-e érdemben? Győrffy Balázs: Néhány ponton változott a benyújtott tervezet, ezek közül ki kell emelni a kistermelőket érintő módosítást. A kistermelői rendelet hatálya alatt tevékenykedőket beemeltük a rendszerbe oly módon, hogy ők is részesüljenek az őstermelők számára nyújtott kedvezményekből. Az őket érintő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés