Előfizetői tartalom

Így terjedt szét a koronavírus Magyarországon - Új hőtérkép érkezett

A Szegedi Tudományegyetem járványmatematikai kutatócsoportja újra elkészítette azt a koronavírus-hőtérképet, amely látványosan mutatja be a Covid-19 járvány fokozatos terjedését időben és korcsoportok szerint. Új ábrán azt is érzékeltették, hogy egy korcsoport mekkora hányada jelenik meg az igazolt fertőzöttek között.

Új bejegyzéssel jelentkezett a MASZK - Magyar Adatszolgáltató Kérdőív (országos koronavírus-kutatás) Facebook-oldala. A Röst Gergely, a Szegedi Tudományegyetem matematikus professzora által vezetett járványmatematikai kutatócsoport (többek között) egy frissített hőtérképeken gyűjtötte össze a járvány alakulását korcsoport szerint (legutóbb szeptemberben jelentkeztek hasonló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés