Előfizetői tartalom

A világgazdasági válság óta nem látott összeomlást okozott a koronavírus (TOP10 sztori - 1.)

A 2008-2009-es világgazdasági válság óta nem látott pusztítást okozott a gazdaságban a koronavírus-járvány hatása. A GDP hatalmasat esett a legtöbb országban, a részvénypiacok összeomlottak, majd főnixként éledtek újjá, miközben az ingatlanszektor is megremegett. Olyan dolgok történtek idén, amiket senki sem gondolt, hogy bekövetkezhetnek.

Még akkor sem lehetett látni, hogy milyen óriási hatása lesz a koronavírus-járványnak, amikor az év elején egyre több esetet diagnosztizáltak Kínában. Egyelőre még most is csak annyi biztos, hogy a 2008-2009-es válság óta nem látott recessziót éltünk át idén, a költségvetési hiányok is évtizedes magasságokat jártak meg, miközben a halálozások száma nagymértékben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés