Előfizetői tartalom

Otthonfelújítási támogatás – Fontos változtatást javasol a napelemes szakma

Az otthonfelújítási támogatási program napelemes rendszerekre vonatkozó részének felülvizsgálatát kéri a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség napelemes szakmai érdekképviseleti szervezet az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól és Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli minisztertől. Indoklásuk szerint a jelenlegi bruttó 450 000 forintos értékhatár csak alacsonyabb műszaki tartalmú és rövidebb garanciájú rendszerek vásárlását teszi lehetővé a lakosság számára.

Az értékhatár felülvizsgálata és emelése érdekében Kiss Ernő, az MNNSZ elnöke január 20-án nyílt levélben fordult Steiner Attilához, az ITM újonnan létrehozott energia- és klímapolitikáért, az építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkárságát vezető államtitkárhoz, majd február 2-án Novák Katalin családokért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés