Előfizetői tartalom

Itt a nagy bejelentés! – Megépül az M0 nyugati szektora, csak kicsit máshogy

A Budapestet körülölelő M0 autóút régóta hiányzó nyugati szakasza lényegében megépül, de nem a budai hegyekben, hanem egy kicsit távolabb, a Bicskétől Esztergomig vezető M100-as gyorsforgalmi útként – derül ki egy hétfői kormányzati bejelentésből. Az M100-as megépülése után az M0 körgyűrűnek már csak az északi szelete fog hiányozni, ami egy másfél évvel ezelőtti, a maival összhangban lévő kormánydöntés alapján az M10-es gyorsforgalmi út lenne, ami Esztergomot kötné össze Budával.

Hétfőn Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára azt jelentette be saját Facebook-oldalán, hogy "Régi és jogos igényük teljesül az Esztergomban és térségében élőknek: Megépül az M100 gyorsforgalmi út! Idén a kiviteli tervek elfogadása és a közbeszerzés után kerülhet sor a szerződéskötésre és a munkaterület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés