Előfizetői tartalom

Már látszanak az első eredményei a Corvinus modellváltásának – Interjú Anthony Radevvel

Veres Dóra
A Budapesti Corvinus Egyetem az első modellváltó egyetem volt Magyarországon. A 2019 júliusa óta alapítványi fenntartásban működő intézmény jelentős átalakuláson megy keresztül a McKinsey & Company-t két évtizeden át igazgató, a SEED vezetőképző műhely alapítójaként is tevékenykedő üzletember, Anthony Radev elnöksége alatt. A Portfolio az elnököt többek között az intézmény átalakításának tapasztalatairól, a modellváltást ért kritikákról kérdezte, de kitértünk arra is, vajon a minőségi oktatás megteremtése, biztosítása mennyire pénzkérdés, illetve hogy hogyan alakult az új struktúrában az intézmény büdzséje.

Az elmúlt évtizedekben számos cég, például a Mol vagy az OTP átalakításában is részt vett. Mennyiben volt más a Budapesti Corvinus Egyetem modellváltását levezényelni? Nagy különbségek vannak az üzleti és az akadémiai élet között. Teljesen más tempóban, más megközelítésben, más módszerekkel kell dolgozni. Ha egy vállalat az átalakítás mellett dönt, az azért van...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái