Előfizetői tartalom

Koronavírus-vakcina: így érkezett meg az első vakcinaszállítmány Kínából

MTI
|
Portfolio
Megérkezett az első vakcinaszállítmány Kínából, ezzel már ötféle oltóanyag áll rendelkezésre Magyarországon - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője az operatív törzs nevében a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi, online sajtótájékoztatóján. Az első szállítmányban 550 ezer vakcina érkezett.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium által vásárolt Airbus 330 típusú teherszállító repülőgép a kínai Sinopharm vakcina első szállítmányával a fedélzetén leszáll a Liszt Ferenc-repülőtéren 2021. február 16-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán Jobbra Csi Ta-jü, Kína budapesti nagykövete és Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés