FONTOS Fájdalmas új adót vetnének ki a ketyegő biológiai bomba miatt, csak a mód a kérdés
 
Előfizetői tartalom

Új kutatóközponttal bővül a Budapesti Corvinus Egyetem

Portfolio
Stratégiai fontosságú, új kutatóközponttal bővül a Budapesti Corvinus Egyetem. Az Eurázsia Központ elsődleges célja, hogy nemzetközi kutatásaival hozzájáruljon a térséggel kapcsolatos gazdasági és politikai döntések megalapozásához, együttműködéseket alakítson ki más hazai és külföldi intézményekkel, továbbá folyamatos tájékoztatást nyújtson a világ legnépesebb és leggyorsabban fejlődő régiójának aktuális híreiről.

A Corvinus Egyetemen megalakult Eurázsia Központ kutatásainak fókuszában a régió geopolitikai, gazdasági, társadalmi folyamatai állnak, különös tekintettel olyan integrációs törekvésekre, mint például Kína Övezet és út kezdeményezése. Kína "új selyemútként" is ismert projektjének célja, hogy az eurázsiai kereskedelmi infrastruktúra fejlesztésével lehetővé tegye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés