Előfizetői tartalom

Ők azok, akik előre látják, mi fog történni a magyar járványban - Mégis hogyan csinálják?

A tomboló harmadik járványhullámban újra bebizonyosodott: a kormánynak tanácsot adó járványügyi szakértői csapat modelle működik. Ők azok, akik naprakész adatokkal, előrejelzésekkel látják el a döntéshozókat, a döntés pedig már a politikusok kezében van. Cikkünkben bemutatjuk, kik ők és hogyan csinálják, hogy rendszeresen beigazolódnak jóslataik.

Elismerően szólt Orbán Viktor A héten találkozott Ön járványügyi szakemberekkel, az elmúlt egy évben volt olyan, amikor ők nem jól lőtték be azt, hogy mire kell számítanunk? - hangzott el a kérdés péntek reggel a Kossuth Rádióban, amire Orbán Viktor határozottan felelt: "Nem. Mindig volt 1-2 százalék tévedés, de hálásak is lehetünk nekik, mert az orvosprofesszoraink...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés