Előfizetői tartalom

A magánegészségügy helye a magyar reformban - Megvannak az első nevek a Portfolio konferenciáján

Ennél aktuálisabb pillanatot nehezen lehetne elképzelni egy magánegészségügyi konferencia időpontjának. A szektorban elindult reformfolyamat, az egészségügyi szolgálati jogviszony élesedése, valamint a harmadik járványhullám folyamatos alkalmazkodásra kényszeríti a magánszektor szereplőit. Április 14-i online rendezvényünkön a szolgáltatók 2021-es évét leginkább meghatározó kérdéseket járjuk körül. Az eseményre itt lehet jelentkezni.

A magánegészségügy helye a reformfolyamatban A fél napos online konferencián a részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött, amit itt lehet megtenni: Információ és jelentkezés Fontos állomásához érkezett a hazai egészségügyi rendszer átalakításának folyamata a napokban, március elsejétől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés