Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: óriási nyomás lesz a kórházakon, 15-20 ezren szorulhatnak ápolásra, de két hét múlva már nyitás jöhet

Portfolio
Orbán Viktor kijelentette: most zárnunk kell, hogy húsvét után nyithassunk. A kormányfő ugyanakkor hisz abban, hogy már egy 14 napos zárással meg lehet törni a harmadik hullámot, és így két hét múlva fokozatos lazítás kezdődhet el. A kórházakon hatalmas nyomás lesz, akár 15-20 ezerre is felszökhet a kórházi ápoltak száma. A bölcsődéket egyelőre nyitva tartják, ahogy a barkácsboltokat, és március 8-ig a virágárusokat is, de a műszaki cikkeket árusító boltok, éttermek, kaszinók zárva maradnak.  A péntek reggeli szokásos, fél nyolc után pár perccel kezdődő miniszterelnöki interjúról élőben tudósítottuk ebben a cikkünkben.

2021. március 05. 08:07 Négy új bejelentés hangzott el a zárási-nyitási témakörben A csütörtökön bejelentett információkhoz képest lényegében négy új bejelentés/intézkedés hangzott el a kormányfői interjúban: a kertészeti-barkács boltok nyitva maradhatnak, a virágboltok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái