Előfizetői tartalom

Újranyitás: itt vannak a konkrét javaslatok, amelyekről a kormány tárgyal szerdán

Portfolio
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara egyeztetést folytatott Orbán Viktor miniszterelnökkel a kereskedelmi és szolgáltató szektor mielőbbi újraindítása érdekében kedden. Késő délután kiderült az is, hogy pontos milyen javaslatokkal ált elő a kamara: véleményük szerint négyzetméter alapú újranyitásra lenne szükség a kiskereskedelmben és kiemelt hozzáférést biztosítanának a vendéglátó és turisztikai szolgáltatásokhoz azoknak, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk Orbán Viktor a kamara vezetőivel tárgyalt kedden és erről egy videót is megosztott. A miniszterelnök ebben bejelentette, hogy a kamara újraindítást szeretne és ezzel kapcsolatban javaslatokat fogalmazott meg.  Kapcsolódó cikkünk 2021. 03. 23. Orbán belengette: a kormány felülvizsgálhatja a boltok általános zárva tartását Az MKIK kedden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés