Előfizetői tartalom

Operatív törzs: egyelőre nem mentesít a karantén alól a vakcinaigazolás

Portfolio
Az operatív törzs mai sajtótájékoztatója kifejezetten rövid volt, sok új információ nem hangzott el. Kiss Róbert rendőr-alezredes elmondta, hogy a vakcinaigazolvány egyelőre nem mentesít a karantén-kötelezettség alól, ha külföldre utazunk, bár a határon a rendőröktől egyre többen kérik erre hivatkozva, hogy tekintsenek el a karanténtól. Galgóczy Ágnes elmondta, hogy ma kapják meg a pedagógiai dolgozók az SMS-t arról, hogy mikor mehetnek oltásra, ha eddig lemaradtak róla.

2021. április 14. 12:01 Megosztás Egyetlen kérdést olvastak be Kiss Róbert azt a kérdést olvasta be, amely arra vonatkozott, hogy az oltás után is vannak-e koronavírus-megbetegedések. Galgóczy Ágnes elmondta, hogy igen, vannak ilyen esetek, ezért mindenkinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés