Előfizetői tartalom

Védettségi igazolvánnyal mehetünk majd egy sor helyre: mikor és hogyan kapom meg?

Gulyás Gergely miniszter múlt heti közlése alapján mai ülésén tárgyalt a kormány arról, milyen többletjogokat kaphatnak azok, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.  Ha született erről döntés, azt a csütörtöki Kormányinfón ismerhetjük meg. Addig is most összefoglaljuk, ki, mikor és milyen hosszú érvényességgel juthat Magyarországon védettségi igazolványhoz, illetve mit tehetnek azok, akik beoltatták magukat vagy átestek a fertőzésen, de valamiért nem kapták meg a plasztikkártyájukat.

Milyen többletjogok járnak hozzá? 4 millió beoltottnál már lehetnek olyan intézkedések, amelyek csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezőket érintik, ezekről a jövő héten dönthet a kormány a 3,5 milliós oltási szám elérése után – mondta a múlt csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely. Bár a 3,5 millió beoltottat ma még nem értük el (a reggeli adatok szerint 3,364...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés