Előfizetői tartalom

Napokon belül nyithatnak a magyar szállodák - Mire számíthatunk?

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentése alapján úgy tűnik, hogy a 4 millió oltás elérése után, már jövő héten véget érhet a szállodaipar szűk hat hónapja, és akár már április végén kinyithat, aki tud. Tavaly november 10-e óta csak üzleti utazás vagy oktatási célból fogadhattak vendégeket. A veszteségeket még megbecsülni sem lehet, a legnagyobb kérdés pedig most az, hogy milyen munkaerővel tudnak nekivágni a szállodák az új időszaknak. Egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy olyan vendégeket fogadhatnak csak, akinek van védettségi igazolványa.

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában úgy becsülte, hogy a jövő hét közepén, szerdán-csütörtökön meglehet a négymillió beoltott. Akkor pedig megnyitják a szolgáltatások széles körét azok előtt, akiknek van védettségi igazolványuk. A kormányfő szinte valamennyi nagy szolgáltatást megemlített, amelyek újra elindulhatnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés