Előfizetői tartalom

Hatalmas tömeg a teraszok nyitásán - És ez még csak a kezdet

Hatalmas érdeklődésbe torkollott, a várakozásnak megfelelően alakult a vendéglátóegységek teraszainak újranyitása a hétvégén, kimagasló volt forgalom - kommentálta a Portfolio-nak a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések enyhítését Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke, aki a következő napokra is hasonló jelenetekre számít, de már több helyszínen az országban. Ezzel szemben több szakértő és az egészségügyben dolgozóknak nem volt felhőtlen a reakciója a hétvégi terasznyitás jeleneteit látva.

Tömött teraszok - Ez még csak a kezdet A hétvégi kimagasló forgalom nem okozott meglepetést, hiszen hasonlóra számíthattak mind a vendégek, mind az üzemeltetetők. A fővárosban tömöttek voltak a vendéglátóegységek, ezzel szemben Kovács László a Balatonnál nem látott túlzsúfolt teraszokat, sőt teltházakat sem, ugyanakkor most hétvégén május 1-je lesz, így ott is rohamra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés