Előfizetői tartalom

Megkaptam az oltást, na de hogy?! Őrület, ami egyes oltópontokon folyik

Az első lehetséges magyarázatok között szokott felmerülni, hogy aki az oltását követően rövid időn belül a koronavírus tüneteit produkálja, az „biztos az oltóponton kaphatta el”.  A múlt pénteki oltásom után már én sem kételkedem a jelenség létezésében, az oltóponton ugyanis kaotikus állapotok uralkodtak. Ez pedig elkeserítő és felháborító annak fényében, hogy úgy hallani, a kórházba kerülők egy része egy-két héttel az oltás után kerül súlyos állapotba. Sejthető, hogy nem magától az oltástól.

Optimistán és fellégezve vágtam neki múlt pénteken az oltásnak, örültem, hogy ennyi hónap várakozás után végre engem is beoltanak. A kezdeti izgatottság hamar elpárolgott, amikor odaértem a nekem kijelölt budapesti oltóponthoz: egy nagyjából 150-200 fős tömeg fogadott, mindez délután hat körül. Először nem értettem a dolgot: ilyen sok embert hívtak oltásra erre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés