Előfizetői tartalom

Hamarosan kinyitnak a fitnesztermek - mi lesz az árakkal?

A járvány előtt az országban mintegy 800 fitneszterem működött, ebből 50 és 100 közötti terem már nem is nyit majd ki, mivel nem volt tartaléka és nem élte túl az ideiglenes bezárást - mondta a Portfolio-nak Kiss József, a Magyar Fitnesztermek Országos Szövetség főtitkára. Szerinte a vendégek egy része nem tér vissza a termekbe.

A jelenlegi rendelkezés szerint, amely 4 millió beoltottnál lép majd életbe, nem léphetnek be az edző- és fitnesztermekbe, az uszodákba, a jégpályákra és a sportlétesítményekbe azok a 18. életévüket betöltött versenysportolók, akik nem rendelkeznek oltással - nyilatkozta Kiss József, aki üdvözölné azt, hogy minden sportoló be legyen oltva, azonban tudomása szerint ez jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés