Előfizetői tartalom

Újabb befektetői nyomás csapódik a vállalatokon - Gondban lesz, aki nem száll be a hárombetűs játékba

Portfolio
"Minden adat, amit közzétesz egy vállalat, az sokkal jobb, mintha semmit nem hozna nyilvánosságra" - hangzott el a javaslat a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) V4 ESG konferenciáján. Tanácsok és ajánlások az ESG brutálisan növekvő világából, ahol a befektetői nyomás, a transzparencia előnyei és a fenntarthatósági jelentésekkel kapcsolatos nehézségek voltak középpontban. Akiket még nem csapott meg az ESG-ben rejlő lehetőségek szele, ahhoz folyamatos kommunikációval igyekeznek eljutni a régiós tőzsdék, illetve a könnyebb megértés okán ESG útmutatókat, ajánlásokat hoznak létre a régiós országok. Lássuk, hogyan áll Magyarország és a szomszédaink az ESG szempontok befogadásában!

Elképesztő növekedés előtt áll a fenntarthatósághoz kapcsolódó eszközökbe érkező befektetési volumen, globálisan és az EMEA országaiban 2-2,2-szeres növekedés várható 2025-re - mondta el Mirjam Staub-Bisang, a BlackRock Svájc Managing Directora, aki a befektetési szempontok és a klímakockázat kapcsolatáról tartott előadást a V4 ESG Konferencián tegnap. Ahhoz, hogy...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái