Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkeztek a pénteki magyar adatok

Portfolio
2365 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 779 348 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 182 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 27 540 főre emelkedett. Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 3 913 550 fő, közülük 1 880 897 fő már a második oltását is megkapta. A mai napra már Pfizer-oltásra is megnyílt az online időpontfoglaló. Ma újabb AstraZeneca szállítmány várható, amelyre már szintén lehet a jövő hétre interneten időpontot foglalni.

A naponta megjelenő statisztikák közül az egyik legizgalmasabb most az, hogy hogyan alakul a beoltottak száma, hiszen ehhez a statisztikához kötötte a kormány a korlátozások fokozatos feloldását. Mint ahogy arra számítani lehetett, ma reggelre még nem lesz meg a 4 millió beoltott, így egyelőre nem léphetnek életbe az újabb lazítások. Ezzel kapcsolatban Orbán Viktor ma reggel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés